preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Srdoči" Rijeka

Login
Mali novinari

Raspored informacija

    

    

 

 

Prehrana učenika

DOKUMENTI ŠKOLE

Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Dabar 2017.

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 10. 2012.

Ukupno: 749383
Ovaj mjesec: 3248
Ovaj tjedan: 632
Danas: 119
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O NASTAVKU IZVOĐENJA NASTAVE NA DALJINU ZA UČENIKE RAZREDNE NASTAVE
Autor: Administrator , 8. 5. 2020.

Poštovani roditelji učenika od 1. do 4. razreda,

 

Na osnovi roka za predaju izjava roditelja o pohađanju nastave u školi od 11. svibnja za učenike od 1. do 4. razreda, obavještavamo Vas da smo zaprimili tri prijave za pohađanjem nastave u prostoru škole. Epidemiološka situacija i preporuke još ne dozvoljavaju da nastava počinje normalno za sve. Kao što znate, još su na snazi stroge mjere sprječavanja širenja virusa, zaštite i što je moguće manjeg socijalnog kontakta, odnosno ostanka kod kuće kad god je to moguće.

Nastava za sve ostale učenike od 1. do 4. razreda i dalje odvijati na način kao i do sada, odnosno na daljinu putem, komunikacijskih kanala koje su uspostavili učitelji razredne nastave.

Još jednom Vam se zahvaljujemo na brizi, trudu i vremenu koje ulažete kako bi nastava na daljinu uspješno funkcionirala. Nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji dok traje ovakav način nastave, odnosno do povratka u školu svih učenika. 

 

 


Roditelji koji su odlučili da njihovo dijete, počevši od 11. svibnja, pohađa nastavu u školi dužni su potpisanu izjavu predati u školu najkasnije u ponedjeljak, 11. svibnja 2020.

 

Potpisanu izjavu moguće je dostaviti na sljedeća dva načina:

  • Osobno donijeti isprintanu i potpisanu izjavu u školu u najkasnije do ponedjeljka 11. svibnja u 8:00 sati
  • Isprintati i potpisati izjavu te ju skenirati ili fotografirati i poslati na e-mail ossrdoci@gmail.com

 

Samo potpisane izjave koje su predane u navedenom roku smatrati će se valjanom prijavom za nastavu od 11. svibnja u školi.

 

Svi detalji organizacije nastavnog procesa u školi bit će organizirani sukladno važećim preporukama nadležnih tijela. S tim u vezi, kao škola možemo osigurati: 

  • prihvat učenika u grupe do maksimalno 9 članova, 
  • čisti prostor raspoređen da zadržimo potrebnu fizičku distancu
  • direktan izlaz i ulaz iz škole
  • pranje ruku toplom vodom, umivaonik s hladnom vodom, sapun i papir za sušenje ruku,
  • sanitarne uvjete

 

Nastava u školi trajat će maksimalno tri do četiri školska sata dnevno.

Nastava stranog jezika, izbornog stranog jezika, vjeronauka i dalje se odvija online kao i nastava tjelesne i zdravstvene kulture, glazbene kulture te, iz higijenskih razloga, i likovne kulture.

      

Organizacija produženog boravka prema uputi HZJZ i preporuci MZO, ustrojava se na način da grupa bude mješovita, da broji maksimalno 9 članova te da učenici nastavu odmah nastavljaju s učiteljicom produženog boravka i u školi mogu boraviti u vremenu od 8:00 do najkasnije 16:00 sati.

 

Grupa formirana 11. svibnja 2020. u 8:00 sati više se ne može dijeliti, miješati, niti joj se mogu pridodavati novi članovi u razdoblju od sljedeća dva tjedna. U slučaju naknadne potrebe roditelja da dijete boravi u školi otvarat ćemo nove skupine.

 

Prehranu učenika organizirat ćemo u dogovoru s roditeljima.

 

Obzirom da imamo i učiteljice koje spadaju u rizičnu skupinu, u ovom trenutku ne možemo Vam jamčiti da ćemo Vašem djetetu biti u mogućnosti osigurati rad baš s njegovom odnosno njezinom učiteljicom.

 

Roditeljima, kao ni pratiteljima učenika, nije dozvoljen ulazak u prostor škole te se isti ne smiju okupljati na ulazu u školu.

Nakon što učenici uđu u zgradu, škola se zaključava.

 

Na ulazu u školu osiguran je prostor za dezinfekciju cipela, a učenici nakon ulaska u školu svoju obuću trebaju obrisati o dezinfekcijski otirač.

 

VAŽNA NAPOMENA:

 

Učenici koji dolaze 11. svibnja 2020. u školu mogu u svakom trenutku odlučiti odustati i nastaviti nastavu pratiti od kuće, no, u skupinu koja se formira 11. svibnja 2020., u razdoblju od dva tjedna, ne može ući novi član niti se skupina može drugačije formirati.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju